Gezondheid

Iedereen vindt gezondheid belangrijk. We blijven niet alleen gezond door goed te eten, maar ook door te bewegen. Vaak schiet het bewegen erbij in. We zijn de hele dag druk aan het werk, en in de avond hebben we ons sociale leven.
In minder tijd en zonder bijzondere inspanning of belasting boekt u meer resultaat met de BodyShaker dan andere trainingsapparaten. De unieke en revolutionaire methode van de BodyShaker werkt via rek-reflexen van de spieren. De BodyShaker is uitermate geschikt voor het op peil houden en/of verbeteren van uw algehele gezondheid. Vandaar dat de BodyShaker ook gebruikt wordt door topsporters. De fantastische eigenschappen als toename van kracht en herstelvermogen dragen zeker bij aan uw succes samen met de BodyShaker.

De BodyShaker is de oplossing voor mensen die weinig vrije tijd hebben en toch een sportief, gezond, slank of strak lichaam er op na willen houden. In een fractie van de tijd, die gebruikelijke sportoefeningen vergen, ondervindt u met de BodyShaker 30% meer effect. In combinatie met fitness of andere sportbeoefening biedt de BodyShaker zelfs spectaculaire resultaten.