Geschiedenis

Geïnspireerd door de steeds groter wordende vraag naar gezondheidsproducten,
schoonheidsidealen en onze gehaaste maatschappij werd het idee geboren voor de BodyShaker. Daarbij stond voorop dat de BodyShaker voor een grote doelgroep bereiken moest zijn, omdat de concurrentie vele duizenden euro’s duurder is.

Sinds 1999 wordt in ons bedrijf A.G.M. in Oud Beijerland, onder de rook van Rotterdam, de BodyShaker gemaakt. Voordat het bedrijf de BodyShaker ging maken, werden hier complexe machines gemaakt voor in productie lijnen van grote industriële fabrikanten.

De BodyShaker werd ontworpen met de uitstekende technische kennis die in huis is. De productielijn werd opgezet en de eerste BodyShakers werden met hoogwaardige materialen geproduceerd door vakkundig personeel.

Er werd een medische staf samengesteld. Deze medische staf bestond voornamelijk uit fysiotherapeuten. Zij trainden en begeleiden vele mensen met veel succes op de BodyShaker.

Tot aan vandaag de dag wordt de BodyShaker met dezelfde hoogwaardige materialen en met vakkundig personeel geproduceerd voor een uiterst scherpe prijs. Er wordt nu niet meer alleen een professionele versie geproduceerd maar een ook een versie voor thuis gebruik. De medische staf is verder uitgebreid en bestaat nu uit nationale en internationale fysiotherapeuten en professionele sportbegeleiders. Zij geven nu trainingen en begeleidingen op ieder niveau. Voor sport, gezondheid, schoonheid en anti-aging. Van beginners tot gevorderden, en voor topsporters en mensen die aan het revalideren zijn.