Bedrijfsfitness

Niet alleen de sportscholen of fysiotherapeuten maken met succes gebruik van de BodyShaker, ook het bedrijfsleven gaat steeds meer gebruik maken van de BodyShaker.
Ziekteverzuim is één van de grootste kostenpost van een bedrijf. Het is algemeen bekend dat door regelmatig te sporten je gezond blijft. Bedrijven stimuleren daardoor hun werknemers om te gaan sporten, door bijvoorbeeld bij te dragen in de kosten van de sportschool. Hier wordt weinig gebruik van gemaakt, omdat men na het werk vaak andere bezigheden heeft of men heeft gewoon geen zin.

Door de BodyShaker in het bedrijf te plaatsen kan de werknemer in een zeer korte tijd een intensieve training doen. Zo staat 10 minuten trainen met de BodyShaker gelijk aan een uur in de sportschool met de zelfs meer positief resultaat. De BodyShaker is eenvoudig in gebruik. Men hoeft zich er niet speciaal voor om te kleden. Er kan op eenvoudige wijze in de lunchpauze of na het werk getraind worden.
Het is geschikt voor iedereen in het bedrijfsleven. Voor kantoorpersoneel wat lang achter de computer zit zijn er goede oefeningen voor de doorbloeding en om RSI-klachten te voorkomen en of te bestrijden. Ook voor personeel wat veel op de benen staat zijn er goede oefeningen om het staan op de benen makkelijker vol te houden of om de vermoeide benen te masseren.
Hierdoor zal niet alleen het ziekteverzuim binnen uw bedrijf dalen, maar het zal ook de werksfeer ten goede komen.

Wilt u weten hoe u de BodyShaker in uw bedrijf kunt toepassen en hoe u hiermee veel kosten kunt besparen, neemt u dan contact op met één van onze adviseurs. Zij bespreken graag met u de mogelijkheden.