Beauty

Er goed uitzien geeft u een goed gevoel. U voelt zich daardoor meer zelfverzekerd.

De laatste jaren is het aantal mensen met overgewicht sterk toegenomen. Wanneer je overgewicht hebt, loop je een grote risico op het krijgen van onder andere hart- en vaatziekten, suikerziekte en gewrichtsklachten. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat wanneer het gewicht met 5% verminderd, de gezondheidsrisico’s ook afnemen.
Met de BodyShaker kunt u uw gewicht op peil brengen en op peil houden. Met de BodyShaker kunt u wel tot 350 calorieën per dag verbranden.

Met de BodyShaker kunt u cellulitis bestrijden. De BodyShaker verbeterd de bloedcirculatie. Daarnaast verbeterd de BodyShaker de lymfedrainage waardoor vocht en afvalstoffen beter worden afgevoerd. Het bindweefsel zal steviger worden door het trainen met de BodyShaker. Uw huid wordt hierdoor strakker en putjes en bobbels zullen verdwijnen.
Niet alleen kunt u cellulitis bestrijden maar ook rimpelvorming zal verminderen. Doordat het bindweefsel steviger wordt krijgt u een strakkere huid en krijgen rimpels geen kans.

De BodyShaker is de oplossing voor mensen die weinig vrije tijd hebben en toch een sportief, gezond, slank of strak lichaam er op na willen houden. Ingrijpende en dure chirurgische ingrepen zijn niet nodig. In een fractie van de tijd, die gebruikelijke sportoefeningen vergen, ondervindt u met de BodyShaker 30% meer effect. In combinatie met fitness of andere sportbeoefening biedt de BodyShaker zelfs spectaculaire resultaten.