Gezondheid & Anti aging

Iedereen vindt gezondheid belangrijk. We blijven niet alleen gezond door goed te eten, maar ook door te bewegen. Vaak schiet het bewegen erbij in. We zijn de hele dag druk aan het werk, en in de avond hebben we ons sociale leven.
In minder tijd en zonder bijzondere inspanning of belasting boekt u meer resultaat met de BodyShaker dan andere trainingsapparaten. De BodyShaker is uitermate geschikt voor het op peil houden en/of verbeteren van uw algehele gezondheid. De fantastische eigenschappen als toename van kracht en herstelvermogen dragen zeker bij aan uw succes samen met de BodyShaker.

Het lichamelijk prestatievermogen van de mens loopt geleidelijk terug vanaf ongeveer 35-jarige leeftijd. De mate van afname van het prestatievermogen is afhankelijk van de levensstijl. Uit een groot onderzoek blijkt dat je vanaf 25-jarige leeftijd een conditionele afname hebt van 1% per jaar. Er is ook gebleken dat bij regelmatig bewegen het proces kan worden vertraagd. Rond het 40ste levensjaar bereikt men het maximaal op te bouwen krachtsvermogen, hierna zal het verlies van kracht het sterkst zijn in de been- en rompspieren. Training in wat voor vorm dan ook, remt dit verlies.

De elasticiteit en rekbaarheid van spierweefsel, gewrichtskapsel en pezen nemen met de leeftijd af, met als gevolg dat de mens steeds stijver wordt. Bij het ouder worden neemt de spiermassa af en de hoeveelheid lichaamsvet toe. Dit alles kan sterk beïnvloed worden door de BodyShaker, zelfs wanneer men daar op latere leeftijd mee begint.
Regelmatige trainen met de BodyShaker, ongeveer 10 minuten per dag, 3 keer per week, op latere leeftijd leidt tot  positieve trainingseffecten, ongeacht de voorgeschiedenis met lichamelijke activiteiten. Dus ongeacht de leeftijd en indien er geen sprake is van een contra-indicatie, zal trainen op de BodyShaker altijd een positief effect opleveren.

De BodyShaker is een zeer effectieve en efficiënte manier van trainen om het verouderingsproces zolang mogelijk ‘onder controle’ te houden. U flexibiliteit neemt toe en door de productie van collageen geeft u een beter uiterlijk. Door middel van de Bodyshaker kunt u alle grondoefeningen doen die u misschien normaal al deed. Echter u kunt nu een externe verzwaring inbrengen zonder daarbij zware gewichten te moeten tillen. Wanneer u zo’n oefening 1 minuut dynamisch uitvoert heeft dat hetzelfde effect als wanneer iemand 30 kniebuigingen doet met een zware stang in zijn nek.
U kunt nu op een snelle en effectieve manier uw levenskwaliteit en kwantiteit vergroten.